Op deze website worden algemene gegevens over uw bezoek verzameld en bijgehouden. Dit geldt met name voor uw ip-adres waarmee u deze website bezoekt. Gegevens als gebruikersnaam, tijdstippen die tijdens uw bezoek meegegeven worden door uw browser, worden geregistreerd en gebruikt voor statistische analyse van bezoek- en klikgedrag op deze website.

Voor het verzamelen van deze gegevens wordt gebruik gemaakt van PiWik. Deze verzamelde gegevens worden eerst zoveel mogelijk anoniem gemaakt zodat deze niet te herleiden zijn naar u als bezoeker. Daarnaast worden deze gegevens door ons gebruikt om de werking van de website te kunnen optimaliseren.

Wij respecteren uw privacy. Beheerder(s) en eigenaar(s) van deze website zullen daarom nooit vertrouwelijke informatie doorgeven aan derden!
Daarnaast stellen wij alles in het werk om misbruik van uw gegevens door derden zoveel mogelijk te voorkomen door alles in het werk te stellen om deze website goed te onderhouden en daarmee zo veilig mogelijk te houden voor onze bezoekers.

Content © 2016 - 2021 GW33. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.